Blog

Vítám Vás na svém blogu. Ráda bych tu s Vámi sdílela své myšlenky, své zážitky, poznatky, které se týkají mé práce na sobě samé. Vše čím jsem si prošla, vyzkoušela v průběhu let a pokládám za důležité. S jakými metodami pracuji a na co je zaměřená má pozornost, to vše se zde můžete dočíst. Budu ráda, když Vás mé článečky zaujmou, či inspirují. Mnoho tipů můžete znát (je důležité si je však připomínat), ale třeba zde najdete i něco nového. Byla bych ráda, kdyby se tyto články staly inspirací a přivedly Vás na tuto cestu sebe poznávaní. A třeba v nich poznáte i kousek mne.

Každou životní etapou a vývojem mne provázely knihy. Dnes již z nich čerpám méně. Pokládám za důležité praktikovat, meditovat, využívat informace nabyté v průběhu let a stýkat se s lidmi, kteří mají životní moudrost. 


Být dobrým člověkem je úžasné motto na které nesmíme zapomenout.

 


Zpět do těla

09.10.2020

Tento dech , který se naučíme je úžasnou, fungující metodou, která nás je schopna vracet do těla a naučí nás vnímat všechny jeho části.

Léčení

17.03.2020

Vnímejme, uvědomujeme si své pocity a své reakce, přijměme situace v kterých se nacházíme. Změna vnímání z negativního na pozitivní a procítění vděčnosti za tento ukazatel budoucí změny, nám pomůže v léčbě a k nastartováni imunitního systému. (Stres nám zakyseluje organismus a zastavuje fungování imunitního systému.)

Dnes cestou domů z práce mi to došlo. Jela jsem autobusem a přemýšlela o bolestivé zprávě, která zastihla mou rodinu.

Prevence

28.11.2019

Po výuce somatologie jsem si opět velmi silně uvědomila, jak je důležitá prevence. Prevence v oblasti svého fyzického i duševního zdraví.

Srdce

16.11.2019

Srdce, Zdroj všeho, Pravdy, Lásky, Života.

Štěstí

06.10.2019

Štěstí je přirozený stav, nelze ho nalézt okolo sebe, v materiálních věcech, ba ani v jiné osobě. Šťastní lidé září na dálku, usmívají se, žijí s lehkostí a radostí. Štěstí mají v sobě. Nepotřebují ho hledat.

Pozorovatel

13.09.2019

Stát se pozorovatelem svého života, všeho dění okolo Nás stojí jen malé úsilí. Stačí si uvědomit skutečnost, že ten kdo tu vše hodnotí, srovnává a posuzuje není on sám. To jen hlava, mozek, myšlenky, ego se snaží odpoutat pozornost od podstatného. Odvádí nás od sebe sama, od poznání, kým doopravdy jsme. Vyvádí nás z harmonie klidu a míru, ticha....

© 2017 Recepty od Kláry. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky